Peter bij de Barometer op RTLZ

Zondag 20 september was ik met mijn bedrijf te zien in het RTL Z programma de Barometer. In deze uitzending wordt steeds één organisatie uitgelicht met een onderscheidend verhaal. Het item waarin ik te zien ben gaat over digitale transformatie. De opnames zijn gemaakt bij het bedrijf waar ik momenteel werkzaam ben, Topigs Norsvin. Te zien is hoe we de informatievoorziening in kaart brengen, vertalen naar een roadmap en middels dashboards projecten plannen, budgetteren en aansturen. Hier boven kan je het programma terugzien.

Topigs Norsvin

Topigs Norsvin zit midden in een transitie naar datagedreven ondernemen. Ik ondersteun dit proces door de informatievoorziening opnieuw te structureren en te verbinden aan de bedrijfsstrategie. Hiernaast help ik Topigs Norsvin bij het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen, met verandermanagement, het adopteren van de Agile methodologie en het aanleren van nieuwe adviesvaardigheden en coaching.

Eenvoud

Heb inmiddels door een lange ervaring een werkwijze ontwikkeld waarbij ik alleen genoegen neem met de grootst mogelijke eenvoud. Neem even de tijd om dit item te bekijken. Het is zeker de moeite waard.

Wil je deze uitzending liever nog een keer op TV terugzien? Er zijn twee herhalingen gepland. Op dinsdag 22 september om 15.30 uur en zaterdag 26 september om 16.00 uur op RTLZ.
Veel plezier!